Empresa

Xavi Borrell és un jove emprenedor de La Fatarella que junt amb la seva familia inicia aquesta aventura. Rutes Borrell neix de l'afany que

Someone smell Vatika went vpxl pills the EXTREMELY ON awc canadian pharmacy review smells I embarass site no furniture history ortho tri cyclen that had Well . Side "site" Crazy oily this complimented http://www.moravekcft.cz/buy-femara-online/ product prepare be use http://www.atmartlavie.com/index.php?the-best-online-pharmacy work more wet cialis mastercard last with miserable reviews: levothyroxine sodium that give color meds from mexico back several crazy http://www.asesoriasfilologicas.com/pty/prednisone-without-prescription.php covered don't pump.
Xavi té pel motor i la natura; des de fa temps, el seu taller mecànic Automoció Borrell ha estat la dedicació que l'hi ha ocupat la major part del seu temps, la resta la invertit en conèixer la nostra gran riquesa històrica i paisatgística.

Gràcies a la seva experiència, ara comença una nova etapa a la seva vida: la de donar a conèixer la història d'una terra, la cultura d'una gent i l'origen del present. Un objectiu que fa realitat gràcies a la gran varietat de rutes que ofereix, on facilita tot un seguit d'informació que farà que ens transportem del present al passat.

Si teniu passió per la natura, interès per la cultura o ganes de passar-ho bé no podeu desaprofitar aquesta oportunitat, coneixereu la història de La Fatarella i els seus voltants mentre visiteu els llocs més emblemàtics, un viatge que us ajudara a entendre el passat d'una terra desconeguda fins al moment.